Mondetmoi

Mondetmoi 2.0

Lieve allemaal!

Sorry voor de chaos hier! Ik ben heel hard mijn best aan het doen om met mijn alles behalve technische breintje -gelukkig met hulp van allemaal lieve medebloggers- deze reis van Blogger naar WordPress tot een succes te maken. Wat een dure taal, jongens en meisjes. Koeken en peren. Ofzo. Appels en peren? Ik heb geen idee wat dit moet gaan worden, en hoe ik dit allemaal moet gaan doen. Als jullie tips hebben, of steun willen betuigen; GRAAG.

Liefs, Stel.

Leave a Comment

Comments (13)

  1. En had ik nou net jouw blog ontdekt… ik was aan het lezen en ineens was ie weg! Maar je bent dus alles aan het omzetten haha. Je schrijft leuk!

    1. Oh, echt?! Ah, sorry! Ik wilde hem graag online houden terwijl ik hieraan ging sleutelen, maar voor ik het wist was ‘ie foetsie. Ik beloof snel weer schrijfsels online te zetten. Dankjewel, lief!

    1. Wiehieee! Ik wist serieus niet dat dat zo vervelend was voor veel bloggers! Ik ben nu al blij met de overstap; nu alleen nog een beetje aan het thema frutselen (of naja, eerst een thema uitzoeken!). Dankjewel! <3

    1. Nee, gelukkig niet. Mijn Blogger blog bestaat nog met mijn oude blogspot domein, zeg maar (: Ik denk dat ik inderdaad wel wat hulp kan gebruiken, dankjewel! Lief!