Glimlachmomentjes

Glimlachmomentjes #1

Glimlachmomentjes; artikelen waarin ik lijstjes maak van alle fijne, leuke en mooie dingen van de -op dat moment- afgelopen week. Toen ik daar een tijdje geleden mee begon -toen ik nog een Blogger-blogger was, goeie ouwe tijd hihihihihihihi oké grapje ik stop al- merkte ik dat ik sommige dingen echt anders ging bekijken! Het is echt prettig (zwak uitgedrukt) om stil te staan bij de kleine dingetjes die het leven echt een heel stuk leuker maken. NOG leuker. Dat ga ik de komende tijd dus sowieso weer doen. Ik ben stiekem nooit zo van de terugkerende rubrieken en dingen, want: ik houd dat nooit vol, zo’n chaotisch ei ben ik. Maar; Glimlachmomentjes is een uitzondering. Ik wil graag elke maandag beginnen met een lijstje vol fijnheid. So, let’s get rollin’.

Schermafbeelding 2015-04-14 om 14.43.30

Mijn nieuwe logo -die nog niet helemaal af is, maar waar ik wel onwijs blij mee ben-.

Dat het zonnetje deze week schijnt.

Het feit dat ik van mam een heel, heel, heel mooi armbandje kreeg. Daar binnenkort meer over, as I promised.

Mijn onwijs leuke weekend met pap en mam in Groningen.

Het feit dat er zoveel lieve bloggers zijn die deze digi-niksnut willen helpen met mijn lay-out etc.

Eindelijk een keer een nachtje slapen zonder over een zeker iemand te dromen.

Mezelf stiekem een beetje uitlachen omdat ik gezond zou gaan doen. Wat dus ‘niet echt’ lukte.

Naar het strand vluchten en daar even een paar uurtjes alleen zijn met muziek en mijn dagboekje.

Na een hele gezellige hospiteeravond een onwijs leuk nieuw huisgenootje kiezen.

Me helemaal ‘Stella’ voelen met mijn nieuwe kleren.

Eindelijk een mailtje van Bloglovin’ krijgen dat het allemaal geregeld is.

Scones bakken met één van mijn beste vrienden; en goed bijpraten, heel veel muziek maken en fijne nummers zingen. Luf maai frents.

Mijn zonnebril. Ohhhh, liefde voor mijn zonnebril. Waar een ei gelukkig mee kan zijn.

Mijn eerste ijsje van het ‘seizoen’ halen. Mjam, straciatella en yoghurt.

Pannenkoeken bakken en die als ‘laat ontbijt’ (het was 13.30) opeten. Met spek. En appel. En stroop. Mmm.

Zondag om 07.00 wakker worden en tot zo lang als ik wil blijven liggen.

Een knuffel krijgen op de momenten dat je het echt even nodig hebt.

Wat waren jullie Glimlachmomentjes afgelopen week?

Leave a Comment

Comments (19)

  1. JAAA VAN BLOGLOVIN EEN MAILTJE KRIJGEN DAT ALLES WEER GOED IS<333 Ik was zo blij!! En ik word ook heel blij van je lay-out en je perfecte logo en van 'Surtsj' hahaha geweldig!
    X Emma

  2. Hier word ik ook blij van :) Heel fijne dingen! Die nieuwe kleren zijn hier ook aan de orde, na een paar maanden is het toch altijd wel weer tijd mijn kledingkast af te stemmen op een nieuw seizoen én op mezelf op dat moment. En ik vind je lay-out héél strak, misschien dat ‘en ga helaas door het leven zonder grafische vaardigheden’ toch maar weghalen? ;)

    1. Hahaha, ahh lief. Maar, dit heb ik allemaal niet zelf gedaan. Het is gewoon een bepaald thema met een logo dat iemand anders voor mij gemaakt heeft. En alle credits voor de aanpassingen gaan naar Leonie van Sleeping Lion. Hihi. Sssst. Nee, ik ben echt een digi-niksnut. ECHT. Maar, dankjewel (: Fijn is dat he? Ik ben echt verliefd op mijn nieuwe kleren! Liefs.

  3. Aawww. Lief lijstje is dit zeg. Ik moet sowieso altijd een beetje glimlachen als ik iets van je lees. Ik moet echt vaker commenten. Je lijkt me zo’n leuk kind hahaha. Does that sound weird? Yep, that probably sounds totally weird. Nee maar serieus, je straalt iets leuks uit!

    1. Ohhh zoveel complimentjes kan ik niet aan. Nu loop ik over. Help! Hahaha, lief, dankjewel! Dat leuke-kind-en-leuke-uitstraling-idee is geheel wederzijds (: Can’t we get married already? Hahahaha.

  4. Ik moet ook glimlachen nu ik dit lees (: Even alleen naar het strand lijkt me echt heerlijk op dit moment, boekje lezen, muziekje aan, ijsje halen… Ik heb alleen niet echt een strand in de buurt dus ik moet het met de tuin doen, haha (: