Contact & samenwerken

Kletsen?

Ik vind het echt heel leuk om contact te hebben met medebloggers en/of lezers. Je kunt contact met mij opnemen via de mail, maar ook via mijn Facebookpagina, Instagram en Twitter. Al deze accounts zijn te vinden als je op de vrolijke icoontjes hier rechts op de pagina klikt, en mijn emailadres is: mondetmoiblog@gmail.com

Samenwerken?

Past jouw product en/of dienst goed bij mij? Denk je dat ik er op mijn geheel eigen manier een leuke en unieke twist aan kan geven? (Ik hoop dat je dat denkt, en zo niet: ik wil het je graag laten zien!). Ik schrijf met plezier een origineel artikel met een eerlijke ‘mening’ en een ‘eigen kijk’ op jouw product en/of dienst.

Mijn kracht is dat ik gewone, dagelijkse dingen altijd in een persoonlijk jasje kan steken. Ik vind het heerlijk om mijn hersenspinsels op digitaal papier te zetten: een soort storytelling dus. Vaak krijg ik te horen dat lezers het gevoel hebben dat ze mij echt leren kennen door mijn schrijfsels – dat het lijkt alsof ik live in hun oren sta te ratelen. Ik denk dat dat ervoor zorgt dat de dingen die ik schrijf ook echt binnenkomen en aan het denken zetten. Daarnaast ben ik niet bang om mij bloot te geven; ik ben eerlijk over wat er in mijn hoofd speelt, hoe alles in mijn leven eraan toe gaat en wil taboe’s graag doorbreken.

Benieuwd naar wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Stuur dan een mailtje naar hetzelfde emailadres: mondetmoiblog@gmail.com.

Leave a Comment